Ground floor for sale

198000€

2 bedrooms 84 square meters

Immoweb code : 9433714
Immoweb code : 9433714

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
84 square meters livable space
Floor : 0

Description

Gelijkvloers appartement

Sorry, there is no English translation. Op te frissen gelijkvloers appartement met twee slaapkamers en zuidgeoriënteerde tuin op wandelafstand van station, winkels, openbaar vervoer, scholen en invalswegen.

Vlakbij het station van Sint-Niklaas biedt dit op te frissen appartement heel wat mogelijkheden voor wie op zoek is naar een betaalbare woonst met veel ruimte, lichtinval en een grote zonnige tuin.
Op het gelijkvloerse verdiep vind je een ruime woonkamer met veel lichtinval, gaskachel en toegang tot de keuken en nachthal.
Vanuit de lichtrijke keuken en eetplaats (met koepel) heb je zicht op de groene en zeer rustige stadstuin. De keuken is deel geïnstalleerd en eveneens op te frissen.
Het appartement heeft twee slaapkamers (waarvan één rechtstreeks toegang heeft tot de tuin), een te renoveren badkamer met douche, lavabo en toilet en een berging/wasplaats.
In de tuin (150m2) vind je twee bergruimtes, ruime gazon en aanplantingen en een tuinhuis. Het appartement is voorzien van dubbele beglazing (pvc), er is gasaansluiting (2 gaskachels en keuken), de elektriciteit is conform en er is mogelijkheid tot het huren van een garagebox naast het gebouw.
Dit beperkte appartementsgebouw heeft minimale algemene kosten (blokpolis), individuele meters voor water, gas en elektriciteit en er is geen syndicus (geen bijkomende kosten). Het dak van het gebouw werd recent vernieuwd en er zijn geen grote verwachte kosten.

Op 10 minu

Get in touch