Apartment for sale

448000€

3 bedrooms 130 square meters

Immoweb code : 9167975

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
130 square meters livable space
Floor : 1

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Dit prachtig, ruim parkappartement met 3 slaapkamers in het uniek en groen nieuwbouwproject Oak Park gelegen in een mooi stuk natuur. Het appartement beschikt over een zeer mooie woonruimte met halfopen keuken. Het salon geeft uit op een groot gezellig zuidwest-gericht terras. De 3 grote ramen zorgen voor veel lichtinval. Verder heeft het een badkamer met dubbele wastafel, bad/douche en toilet. In de inkomhall is er een 2de apart toilet voorzien en vestiaire. Aparte berging voor wasmachine en droogkast.
Het appartement wordt voorzien van het modernste comfort en afgewerkt met hoogwaardige materialen, smart-living technologie, ventilatiesysteem D en zonnepanelen. Bovendien wordt het gebouwd volgens de strengste energienormen en voldoet aan de BEN-normen (Bijna Energie Neutraal) waardoor je energiefactuur aanzienlijk zal dalen. Vloerverwarming wordt standaard voorzien.
Op de gelijkvloerse verdieping is er een polyvalente ruimte die door de bewoners kan gebruikt worden om eventueel bijeenkomsten te organiseren. Ondergrondse parking en berging (niet in de prijs inbegrepen). Fietsenstalling boven- en ondergronds. Ideale ligging in een mooi park op een boogscheut van Gent.
Graag meer informatie? Laat dan zeker je telefoonnummer achter zodat we je kunnen contacteren voor een vrijblijvend gesprek.

Get in touch