Apartment for sale

298000€

2 bedrooms

Immoweb code : 8524727

Overview

2 bedrooms
2 bathrooms
Floor : 8

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Fr :
Du haut de son 8ème étage, cet étonnant appartement vous sublimera par ses vues, sa luminosité et ses finitions intérieures!
Visite virtuele: www.immo-desk.be
La disposition est la suivante: hall d’entrée, grand living ensoleillé donnant accès à la terrasse, cuisine ouverte entièrement équipée et avec espace stockage, 2 chambres, 2 salle de bains et une toilette séparée. L’appartement dispose également Cet appartement est situé sur le Medialaan à Vilvoorde dans un bâtiment recent à seulement quelques minutes de route du centre de Bruxelles, du siège de l’OTAN, de l’aéroport et de la campagne de Grimbergen. d’un stockage cave. Possibilité d’acquérir 2 parkings intérieurs. Pour informations: 0498/91 1234 ou [email protected] .............

Nl :
Ontdek dit appartement ook via de virtuele tour op onze website: www.immo-desk.be. Residentie ‘De Drie Leeuwen’, werd getekend door toparchitecten Robbrecht & Daem. Er werd zeer veel aandacht besteed aan het ruimtegevoel, een natuurlijke lichtinval en het gebruik van hoogstaande materialen. Het appartement bevindt zich op de achtste verdieping en beschikt over twee slaapkamers, een ruime leefruimte met aangename lichtinval en toegang tot het terras. Het exclusief vergezicht op Brussel vanuit zowel de slaapkamers als leefruimte zorgt voor een meerwaarde op korte en lange termijn. Verder is er nog een open ingerichte keuken, een badkamer met ligbad, een aparte doucheruimte en gastentoilet. Kelderberging is inbegrepen. Ook is er de mogelijkheid tot aankoop van een staanplaats.
Het appartement ligt op slechts 100 meter van het domein “Drie Fonteinen”. In dit domeinpark kan je genieten van een heerlijk dagje uit in het groen. Verder is deze zeer gegeerde locatie in Vilvoorde ook ideaal wanneer u internationaal professioneel actief bent: op 15 min. van Brussel-centrum en op 8 min. van de luchthaven van Zaventem, nabij de NAVO en verschillende multinationals.
Wordt dit appartement uw nieuwe thuis? Contacteer ons voor meer info: Tel. 0498/91 12 34 of [email protected]

Get in touch