Apartment for sale

*

1 bedroom 90 square meters

Immoweb code : 8530159
Immoweb code : 8530159
*excluding taxes

Overview

1 bedroom
1 bathroom
90 square meters livable space
Floor : 1

Description

Nieuwbouwappartement

Sorry, there is no English translation. Dit nieuwbouwproject wordt gerealiseerd in een rustige straat met aan de overkant bomen en een grasveld. Het gebouw is rustig gelegen maar toch in directe nabijheid van alle faciliteiten zoals winkels, scholen, de markt (die elke woensdag en zaterdag plaatsvindt), enz. Het project in volle constructie geeft ruimte aan 10 volledig afgewerkte appartementen, 13 staanplaatsen en 10 bergingen. U heeft keuze tussen 1-2 & 3 kamer appartementen en een penthouse. Een staanplaats dient aangekocht te worden maar zijn vrij te kiezen (met of zonder aangrenzende berging)
Centraal in het gebouw vindt u op de eerste verdieping dit ruime éénkamerappartement (82,5m²). Langs de inkomhal met aparte toilet komt u in de eetkamer die een geheel vormt met de open ingerichte keuken (18m²). Aangrenzend aan de keuken bevindt zich een berging (5,5m²)
Vanuit de eetkamer kan u doorlopen naar de leefruimte (27m²). Tussen deze beide delen van het appartement bevindt zich nog een open ruimte die toegang geeft naar het terras. Door deze fijne indeling is het geheel overgoten door het warme licht van de namiddag/avond zon, die u eveneens ervaart in de achterliggende slaapkamer. Deze heeft een mooie oppervlakte van 12,25m² en geeft toegang tot de badkamer die voorzien is van douche, toilet en een wastafel in meubel. Voor uw gasten is er een extra toilet in de inkomhal.
De vloerverwarming en regenwaterput die de privatieve toiletten en berging voorziet van water

This property is part of a project

Get in touch