Apartment for sale

345000€

2 bedrooms 99 square meters

Immoweb code : 9158669
Immoweb code : 9158669

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
99 square meters livable space
Floor : 0

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Dit recent luxe appartement van ca 100m2 is gelegen in een kleinschalig appartementencomplex, bestaande uit 4 appartementen nabij het centrum van Vosselaar. Het appartement is gelegen op de gelijkvloerse verdieping en beschikt over 2 slaapkamers, leefkamer met open keuken, badkamer, polyvalente kelderruimte bereikbaar vanuit het appartement en privatief tuintje van ca. 40 m2.

Het appartement is ingedeeld als volgt:

Vanuit een centrale inkomhal die uitgeeft op alle kamers van het appartement betreed u de woonkamer. Deze wordt gekenmerkt door haar brede en hoge ramen. Aansluitend de leefruimte treft u een open keuken die van alle moderne comfort is voorzien. Verder vindt u 2 ruime slaapkamers, een badkamer met inloopdouche, wastafel en toilet. Daarnaast heeft u vanuit de inkomhal toegang tot een ruime kelder (ca. 30 m2) die polyvalent kan worden gebruikt. De kelder werd voorzien van een ventilatiesysteem en is ook voorzien van alle aansluitingen voor wasmachine en droogkast.

De privatieve tuin aan de achterzijde betreed u via een grote schuifraam aan de leefruimte. Deze is ongeveer 40m2 groot en Oostgericht. Een poortje achterin de tuin geeft u ook toegang tot de staanplaatsen achteraan het appartement.

Bijzonderheden:
- Verkoop onder registratierecht
- Centrale ligging nabij het centrum van Vosselaar
- Bouwjaar 2020
- BEN-appartement (E28)
- Garagebox met automatische poort en privatieve staanplaats verplicht bij aan te kopen (30.000,- euro)<

Get in touch