Apartment for sale

239000€

2 bedrooms 120 square meters

Immoweb code : 10959459
Immoweb code : 10959459

Overview

2 bedrooms
2 bathrooms
120 square meters livable space
Floor : 5

Description

Apartment

Sorry, there is no English translation. Ruim en lichtrijk appartement met 2 slaapkamers en 2 badkamers op het gekende Rucaplein te Wilrijk met inbegrip van een kelder.
Inpandige autostaanplaats mogelijk.

Licht appartement op de 5de verdieping, gelegen aan het Rucaplein te Wilrijk/grens Berchem. Dit appartement is uitstekend gesitueerd nabij belangrijke invalswegen, openbaar vervoer en winkelfaciliteiten.

Kenmerkend voor dit appartement is zijn lichtovergoten woonkamer met 2 slaapkamers en 2 badkamers. Bij binnenkomst is er een hal, voorzien van praktische inbouwkasten. Aangrezend treft u een royale woonkamer met een aansluitende, verzorgde keuken, dewelke directe toegang biedr tot een eerste terras. Het appartement is tevenuitgerust met een aparte toilet, een hoofdbadkamer en een aanvullene douchekamer. De tweede slaapkamer aan deachterzijde biedt toegang tot een tweede terras, waarvan u een schitterend uitzicht heeft over het groene Middelheimpark. Extra voordelen va dit appartement zijn een linnen/bergkast in de nachthal, een inbegrepen kelderberging en een mogelijke inpandige autostaanplaats mits meerprijs.

Bijzonderheden:

- Bewoonbare oppervlakte 119 m² volgens EPC
- Inpandige autostaanplaats mits meerprijs van 17.000 euro
- Kelder inbegrepen
- Gunstig EPC kengetal van 165 kWh/m² jaar.
- Goed onderhouden appartement
- P-score: C, G-score: B
- Vg, Wg, Gdv, Gvkr, Gvv

Kijk voor meer informatie op BOLT.immo of bel 03/568

Get in touch