Apartment for sale

220000€

2 bedrooms 91 square meters

Immoweb code : 9255179

Overview

2 bedrooms
91 square meters livable space
Available date : 06/15/2021
Floor : 0

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Mooi instap klaar gerenoveerd appartement aan de Bist . Twee vernieuwde terrassen, zowel vooraan als achteraan, zo kan op elk moment van de dag van de zon genieten.
Het dak werd 2 jaar geleden volledig gerenoveerd volgens de huidige isolatienormen. Alle ramen zowel vooraan als achteraan werden voorzien van dubbel geïsoleerd glas. Ingerichte keuken met Inductievuur, comi-oven en afwasmachine van Whirlpool, Grote ijskast en aparte diepvriezer van Samsung. Antracieten spoelbak in kunststof. Mooie inkomhal, appart gerenoveerd toilet met hang wc. Badkamer met bad, regendouche en 2 lavabo' s.
Twee identieke mooie grote slaapkamers, Op het terrein van het gebouw bevinden zich een honderd tal parkingplaatsen. Het EPC certificaat is geldig tem 2025, met een score van 231. Deze score is niet meer representatief , gezien ondertussen alle ramen en dak werden vernieuwd. Ik schat de huidige EPS waarde op 175 . Ik betaal jaarlijks 729 euro aan kadastraal inkomen. De elektriciteit is volledig conform tot en met 2040.
Veilige berging voor de fietsen is voorzien. Het gebouw zelf is van 1972 en is zeer goed onderhouden. Alle grote werken werden uitgevoerd, dak terrassen, dubbel beglazing, en zelfs de liften werden verleden jaar volledig gemoderniseerd. Fantastische ligging. Op een paar honderd meter van openbaar vervoer, winkelstraat , scholen en park.

Get in touch