Apartment for sale

246750€

2 bedrooms 95 square meters

Immoweb code : 9106810

Overview

2 bedrooms
95 square meters livable space
Floor : 2

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Langs de Ruiseledesteenweg, op de rand van het centrum van Wingene, situeert zich Residentie Wingenhof. In deze residentie worden 15 lichtrijke appartementen in een hedendaagse stijl gebouwd met zuidgerichte terrassen. Deze residentie ligt langs een belangrijke invalsweg waardoor een vlotte bereikbaarheid is verzekerd. Tegelijk genieten de bewoners van een groene en rustige omgeving.

Het gebouw telt 15 appartementen. Achter het gebouw zijn er 22 garageboxen en 9 parkeerplaatsen voorzien. Tussen de garages en het gebouw werd een groenzone aangelegd.

De gevel is wit bepleisterd en het buitenschrijnwerk is vervaardigd uit een donkerkleurige PVC. Dankzij het gebruik van duurzame materialen geniet deze residentie een kwalitatieve en betaalbare afwerking die volledig volgens de wensen van de koper kan worden aangepast.

Momenteel werd appartement 02.01 ingericht als modelappartement.

Deze appartementen worden verder met prachtige materialen afgewerkt zoals standaard parket vloerbekleding en mooie keukens voorzien van een eiland en alle apparaten ingebouwd (budget van 12 000 euro).

Zeker uw bezoekje waard!

Get in touch