Apartment for sale

995000€

3 bedrooms

Immoweb code : 8763240

Overview

3 bedrooms
Floor : 0

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Gelegen op een van de mooiste plaatsen rondom de jachthaven van Zeebrugge met uitzicht vooraan tot in Brugge en achteraan over de marinebasis richting de zee heeft deze unieke penthouse met een bewoonbare oppervlakte van 168 m2 met een riant terras aan de voorzijde van 82m2 en 60m2 aan de achterzijde. Deze penthouse heeft een gevelbreedte van 22 meter, kortom ongezien en bijzonder uniek.

Niet alleen de mooie bewoonbare oppervlakten en terrassen zijn buiten categorie ook de detailafwerking in alle ruimten, de exclusieve keuken, verlichting en hoogwaardige ingemaakte kasten dragen bij tot een zeer mooie penthouse die quasi de perfectie benaderd.

De huidige en eerste eigenaar heeft in samenspraak met de architect bij de opbouw van deze residentie ervoor gezorgd dat de gehele living een fenomenale nok hoogte heeft waarbij de ramen langs de voor de achterzijde extra hoog werden uitgevoerd zodoende er zeer veel lichtinval kan verkregen worden.

Deze penthouse heeft een inkomhal, twee afzonderlijke toiletten, drie slaapkamers, twee ingerichte badkamers, een grote berging, een zeer ruime living met aansluitende eetplaats, open hyper geïnstalleerde keuken (topkwaliteit), ingericht bureel, twee super terrassen waarvan de voorzijde een 100% zuid - oriëntatie.

Bij de opbouw van dit pand werd er destijds gekozen voor een warmtepomp waardoor de gebruikskosten voor dit zeer grote appartement uitzonderlijk laag uitkomen, in de living werd een speksteenkachel geïnstalleerd

Get in touch