Apartment for sale

495000€

3 bedrooms 300 square meters

Immoweb code : 11154964
Immoweb code : 11154964

Overview

3 bedrooms
3 bathrooms
300 square meters livable space
Floor : 0

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Ben je op zoek naar 2 centraal gelegen appartementen ook ideaal als opbrengsteigendom in Zele? Gevonden!

Dit gebouw is gelegen in het centrum van Zele in de nabijheid van scholen, openbaar vervoer en vlak aan de Markt van Zele. Op het gelijkvloers is momenteel een handelspand, dat kan omgevormd worden naar een gelijkvloers appartement, erboven is er een ruime duplex voorzien. Naast de uitstekende ligging zijn ook het EPC met een label C (E-peil 227) en de conforme elektriciteitskeuring extra pluspunten.

Indeling:
- GLV: private inkomhal waarbij de beide units bereikbaar zijn. De gelijkvloerse unit, momenteel als handelspand is ingericht, heeft nog een aparte ingang.Berging, badkamer en keuken voorzien, waardoor het omvormen naar een appartement geen grote structurele werken nodig heeft. Het heeft ook een eigen terras. Buiten zijn er twee parkeerplaatsen voorzien met eveneens een voorziening voor een laadpaal.
- 1steV: op de eerste verdieping bevindt zich de duplex en komen we via de hal terecht in de ruime en lichtrijke woonkamer (37m²) die verder loopt in de keuken (26m²) met eetruimte. Ook is er een slaapkamer (12m²) met eigen badkamer (6m²) met ligbad aanwezig, een berging en toilet. Het zonnige terras (22m²) is langs zowel de woonkamers als de slaapkamer toegankelijk.
- 2deV: op de bovenverdieping is er een grote polyvalente ruimte (31m²), 2 (17-13m²) en een badkamer (4m²).

Get in touch