Apartment for sale

349500€

2 bedrooms 103 square meters

Immoweb code : 9297965

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
103 square meters livable space
Floor : 1

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Ruim Appartement op de eerste verdieping (103,22 m²) met 2 slaapkamers en een terras, gelegen in het nieuwbouwproject ' Tilia'.

Betaal nu slechts 6% BTW* op uw nieuwe thuis!
*Indien u voldoet aan de wettelijke voorwaarden. 

Het project 'Tilia' is een kleinschalig en hedendaags project gelegen in de aangename dorpskern van Zoersel. Het project bestaat uit 4 woonentiteiten en een kantoorruimte. De ruimtelijke kwaliteit en duurzaamheid maken van dit project een prachtige plek om te wonen en te vertoeven! 

Het appartement omvat een woonkamer met ruime keuken, voorzien van alle comfort. Via de inkomhal bereikt u de 2 slaapkamers , de volledig ingerichte badkamer en afzonderlijktoilet.  Vanuit de leefruimte en slaapkamer heeft u t oegang tot het terras.  Als koper kan u zelf mee de afwerking van het appartement bepalen op basis van het lastenboek waarin een budget voor afwerking is voorzien. Zo kan u het appartement volledig naar eigen smaak en budget inrichten.

Achteraan op het perceel is bevinden zich autostaanplaatsen en garageboxen waarin u de keuze hebt welke u aankoopt. Eveneens is een berging voorzien voor fietsen en afvalcontainers. 

De appartementen beschikken over het BEN-label (bijna energie neutraal). Deze energiebesparende maatregelen en groene energie geven een lagere energiefactuur iedere maand en een vermindering op de onroerende voorheffing  voor de eerste 5 jaar. 

Info en verkoop: 

Get in touch