Apartment for sale

375000€

3 bedrooms 150 square meters

Immoweb code : 9378194
Immoweb code : 9378194

Overview

3 bedrooms
150 square meters livable space
Floor : 3

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Energiezuinig nieuwbouwappartement op de volledige 3de verdieping met overdekte autostaanplaats en gelijkvloerse berging in de prijs inbegrepen. Centraal gelegen in de dorpskern van Munkzwalm en met achtergelegen boomgaard. Dit project met hoogwaardige afwerking in een moderne architectuur wordt rechtstreeks verkocht van aannemingsbedrijf Bouwwerken Jozef De Naeyer & Zoon uit uit Zwalm aan de koper. De prijs is exclusief kosten en BTW. (6% BTW onder bepaalde voorwaarden )
Hoge plafonds en veel lichtinval zorgen voor een weidse ruimte ervaring. De binneninrichting van de appartementen is naar keuze. Vertrekkende vanuit een kwalitatief basispakket kan het appartement volledig ingericht worden naar eigen smaak.
Een zeer goede akoestische isol atie is voorzien tussen de appartementen in muren en vloeren. De appartementen hebben een E-peil 30 dankzij de thermische isolatie, lucht/water warmtepomp en zonnepanelen. Contacteer ons voor een vrijblijvende afspraak op 0475/83 48 44 of mail naar [email protected]

Get in touch