Apartment for sale

449000€

2 bedrooms 97 square meters

Immoweb code : 10252574
Immoweb code : 10252574

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
97 square meters livable space
Floor : 2

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Ben je op zoek naar een recent en luxueus afgewerkt appartement? Lees hier dan zeker even verder!

Het zuidwest georiënteerde terras van maar liefst 60m², de grote hoeveelheid natuurlijke lichtinval en de lift die rechtstreeks in de inkomhal uitkomt, zijn slechts enkele troeven van dit appartement!

Indeling:
- Kelder: bij dit appartement horen een privatieve kelderberging (10m²) en een dubbele autostaanplaats (25m²) waar 2 wagens achter elkaar kunnen staan. Deze worden mee verkocht aan €19.000.
- 2deV: met de lift komen we op de tweede verdieping rechtstreeks binnen in de inkomhal (6m²) van het appartement, dat zich met een oppervlakte van 157m² over de tweede verdieping uitstrekt.De luxueus ingerichte open keuken en de leefruimte vormen 1 geheel (samen 48m²) en dragen een enorm ruimtegevoel met zich mee. Dit is dankzij de grote hoeveelheid natuurlijke lichtinval en het plafond dat is opengetrokken tot in de nok van het dak. Langs het schuifraam komen we vervolgens op het terras (60m²) met meer dan genoeg ruimte om de combinatie binnen/ buiten wonen optimaal te kunnen beleven. De nachthal geeft toegang tot de 2 ruime slaapkamers (14-13m²), de badkamer (8m²) met inloopdouche en een apart toilet.
- Zolder: tenslotte is er nog de zolderverdieping (16m²) die bereikbaar is met vlizotrap.

Interesse? Laat ons dan snel iets weten en plan een bezoek in!

Get in touch