Business for rent

200 square meters

Immoweb code : 9004951
Immoweb code : 9004951

Overview

1 bathroom
200 square meters livable space
Floor : 0

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Uitstekend gelegen handelsgelijkvloers met bovengelegen moderne woongelegenheid in de stadsrand van Hasselt (Spalbeek).

Deze eigendom heeft een totale oppervlakte van 200 m² en is ingedeeld als volgt:
Gelijkvloers : inkomhal met ingebouwde vestiaire-kast, zeer ruime en lichtrijke polyvalente ruimte voor toonzaal, burelen, magazijn,... Achter deze woning zijn een nieuwe keuken, een apart toilet en een nieuwe badkamer (met ruimte voor aansluiting wasmachine) gelegen. Via de gang naar de keuken is er toegang tot een kleine koer.
1e verdieping : via een moderne trap betreden we de nachthal met toegang tot 2 ruime slaapkamers (of ideaal te gebruiken als 2 aparte burelen of vergaderruimte).
2de verdieping : zolderruimte die kan dienst doen als opslagruimte, archiefruimte,...

Deze eigendom heeft een perfecte ligging op de verbindingsweg Herk-de-Stad en Hasselt en geniet een ideale visibiliteit. Een bushalte bevindt zich vlakbij. Het centrum van Spalbeek bevindt zich op 50m. Voldoende parkeergelegenheid naast het pand is inbegrepen in de huurprijs.

Deze eigendom werd in 2020 volledig vernieuwd. Dankzij de nieuwe steentapijten vloeren, de moderne verlichtingsarmaturen, de lichtrijke indeling,... is het pand volledig instapklaar.

Perfect te gebruiken voor zelfstandige ondernemers, als kantoorruimte, vrije beroepen, toonzaal voor ambachten,... Geen horeca of winkel toegelaten!

Er wordt een huurcontract onder het stelsel van gemeen recht aangeboden.
Onmiddel

Get in touch