Business for rent

1499€ per month

Immoweb code : 9082162

Overview

Floor : 0

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Droomt u ervan om uw eigen winkel te openen in het kloppende hart van het pittoreske Sluis? Er is nu een bedrijfsruimte met woongelegenheid beschikbaar om uw droom te laten uitkomen.

Sfeervol Sluis is een vestingstadje met rijke historie, waar in het gezellige centrum de meeste van de circa 150 winkels en horeca zeven dagen per week open zijn, ook op zon- en feestdagen. Per jaar trekt Sluis 5 miljoen bezoekers, die met name afkomen op de diversiteit aan winkels en horeca. Sluis is een levendige winkelstad met een leuke en gezellige winkeliersvereniging.

Dit betreft een winkel/kantoorpand met woonruimte (te realiseren) van circa 65 m2 midden in het hart van Sluis, nabij de drukbezochte Kaai, en vlakbij het Belfort. De winkel heeft een goede bereikbaarheid en in de directe omgeving zijn voldoende parkeergelegenheden.

Het pand is mede door de brede etalageruit (circa 4,5 meter) zeer geschikt als winkelruimte. Voorheen was het pand in gebruik als kledingwinkel. Ook alle andere vormen van detailhandel zijn toegestaan, zoals een drogisterij, lederwaren of bijouterieën. Tevens is de ruimte geschikt als kantoor en/of praktijkruimte. En wilt u wonen en werken combineren? Realiseer dan uw ideale woning op de bovenverdieping!

U betreedt het bedrijfspand via de hoofdingang aan de voorzijde. De begane grond is voorzien van een keurige houten vloer, systeemplafonds met verlichtingsarmaturen en meterkast met 15 groepen. Via de (winkel)ruimte is de kelder en extra opslag

Get in touch