Business for sale

229000€

186 square meters

Immoweb code : 9252137
Immoweb code : 9252137

Overview

186 square meters livable space
125 square meters of land
Floor : 3

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Ligging:
Deze woning is gelegen op een unieke locatie, pal in het centrum van Beerse. Alle faciliteiten (winkels, horeca, scholen, openbaar vervoer) bevinden zich op wandelafstand. Omliggende gemeentes en steden zijn makkelijk bereikbaar via desbetreffende verbindingswegen.

Beschrijving:
Via de inkomhal heb je toegang tot een ruime inpandige garage met automatische poort, een grote bergruimte/wasplaats en een apart toilet. Via de bergruimte kan men de tuin bereiken met achteraan een veranda.
Op de eerste verdieping hebben we een mooie leefruimte met veel lichtinval en een open haard. Naast de living vinden we een gesloten keuken met ingebouwde toestellen (diepvries, ijskast, wasmachine, microgolf en oven). Achter de keuken hebben we een tweede veranda, die je zou kunnen ombouwen tot een gezellig terras. Verder is er nog een berging en een apart toilet.

De drie slaapkamers bevinden zich op de tweede verdieping en zijn respectievelijke 20 m², 13 m² en 8 m². De badkamer is voorzien van een ligbad, toilet en dubbele lavabo. Er zijn ook ingebouwde kasten aanwezig in de gang. De zolderruimte van 25 m² is te bereiken via een uitschuifbare trap.

Naast zijn woonfunctie kan dit pand verder perfect gebruikt worden voor tal van handelsactiviteiten: winkelruimte, detailhandel, kantoorruimte, praktijkruimte, Ã (mits bestemmingswijziging)

Extra:
- Energiezuinig (EPC: 189 kWh/m²/jaar.
- Unieke locatie!
- Veel mogelijkheden tot handelsactiviteiten! (mits be

Get in touch