Business for sale

735000€

Immoweb code : 8969536

Overview

800 square meters of land
Floor : 0

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Dit uitzonderlijk ruim en veelzijdig handelspand met ruime woonst is gelegen op een commercieel interessante ligging centrum Roeselare. Een echte toplocatie met veel passage (visibiliteit), voldoende parkeergelegenheid en een vlotte bereikbaarheid.

Het pand doet momenteel dienst als buurtwinkel, maar kan uiteraard ook voor andere doeleinden gebruikt worden. Het biedt een veelzijdige waaier aan mogelijkheden door de ruime en zeer toegankelijke magazijnen en de goede ligging.

De winkel is aan de voorkant voorzien van grote glaspartijen en een glazen entreedeuren. Via toegangspoorten voor- en achteraan is het leveren zeer gemakkelijk en praktisch

Gelijkvloers:
Ruime commerciële winkelruimte met veel mogelijkheden, keuken met bureau, toilet, badkamer, 2 koelcellen, zeer ruime, praktisch en hoog magazijn met tussenvloer in twee gedeeltes met bovenaan extra bergruimte, (magazijnhoogtes respectievelijk: 3,6 m² en 6,8 m² en oppervlaktes: 140 m² en 155 m²) uitgang via de Spoorweglaan met automatische toegangspoorten. Om te eindigen met een open atelier met toegang naar de rustige, afgesloten stadstuin.

Bovenop het magazijn liggen er 28 zonnepanelen en een 3-delige zonneboiler. Dit zorgt voor een optimale energiescore die slechts 195 kWh/m².
.
Privé-woonst:
Eerste verdieping: traphal naar de eerste ruime kamer met dressing, inkomhal met toegang tot berging, aparte vestiaire, technische ruimte met watersteen, berging met toegang naar de geïsoleerde zolder, toi

Get in touch