Mixed use building commercial for sale

299000€

256 square meters

Immoweb code : 9271992
Immoweb code : 9271992

Overview

1 bathroom
256 square meters livable space
170 square meters of land
€ 1,168.00 m²
Floor : 0

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Ben je op zoek naar een goed gelegen, commercieel pand met woonst en inpandige garage in Sint-Niklaas? Dan hebben we dat voor jou gevonden!

Dit handelshuis is uitstekend gelegen nabij het centrum van Sint-Niklaas. De mogelijkheden met het pand, de gezellige stadstuin en de vlotte bereikbaarheid via verschillende invalswegen zijn slechts enkele van de andere troeven hier.

Indeling:
- Kelder: koele stockagekelder (13m²).
- GLV: via de inkomdeur naast de etalage betreed je de commerciële ruimte (32m²) die voorzien is van zonnewering en airco. Verder kom je uit in de gang die toegang verleent tot een kitchenette (4m²), het toilet, de tuin (85m²) en een berging (6m²) die je via de tuin kan bereiken. Rechts van de commerciële ruimtebevind en zich een garage voorzien van een automatische sectionaalpoort (26m²) en een wasplaats (5m²).
- 1steV: via de trap krijg je toegang tot de ruime leefruimte (35m²) voorzien van eet-en zithoek. We vinden hier ook een aparte keuken (13m²) en een badkamer (11m²) met wasmeubel, toilet en douche met raindance terug.
- 2deV: de nachthal leidt jou naar 2 slaapkamers (14-12m²).

Is dit een pand op maat voor jou? Contacteer snel onze vastgoedmakelaar en plan jouw bezoek.
 

Get in touch