Duplex for sale

3 bedrooms 144 square meters

Immoweb code : 10840612
Immoweb code : 10840612

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
144 square meters livable space
Floor : 2

Description

Apartment

Sorry, there is no English translation. Duplex appartement met 3 slaapkamers
Omschrijving:
Wij nemen je mee doorheen deze prachtige duplex. Bij het binnen komen van het appartement kom je in een inkomhal terecht die het ontvangen van mensen aangenaam maakt. In deze inkomhal vinden we een gastentoilet. Wanneer we verder lopen komen we in de leefruimte terecht. De leefruimte bestaat uit een woonkamer en een eetkamer. Door de grote ramen kan je genieten van veel lichtinval. Naast de leefruimte vinden we de keuken die voorzien is van een afwasmachine, koelkast, combi-oven en inductievuur. In de keuken is er een deur die leidt naar de berging. Hier is er voldoende plaats voor een wasmachine en een droogkast. Via de schuifdeur in de keukenkomen we op het ruime terras. Dit terras is aan de achterkant van het gebouw, dit zorgt ervoor dat je hier rustig kan genieten van de omgeving. Dit terras heeft een overdekte berging en een zonneluifel.
Op de bovenverdieping zijn er 3 slaapkamers aanwezig en een badkamer. De badkamer is ingericht met een bad die ook gebruikt wordt als douche, een wastafel en een toilet. Hiernaast is er nog een bergingszolder die over de gehele oppervlakte van het appartement gaat.
Achter het gebouw is er een carport voor 1 auto en aan de voorzijde is er een gemeenschappelijke parking.

Zie je jezelf hier al wonen? Aarzel dan zeker niet en contacteer ons kantoor. Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS

Get in touch