Duplex for sale

335000€

2 bedrooms 177 square meters

Immoweb code : 10036653
Immoweb code : 10036653

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
177 square meters livable space
Floor : 1

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Dit bijzonder ruim duplexappartement met groot terras (42m²) heeft momenteel 2 slaapkamers maar heeft een nog af te werken volledige zolderverdieping en bevindt zich in een rustige, autoluwe zijstraat van de voornaamste winkelstraat van Tremelo. Dankzij de aparte private inkomdeur en -hal hebt u alle voordelen van een huis en de voordelen van een appartement, vrij uniek en pal in het dorpscentrum op wandelafstand van alles.
Indeling: gelijkvloers: private inkomhal met trap naar eerste verdieping: ruime inkom, apart toilet, woonkamer, aparte ruime keuken, master-bedroom met toegang tot het ruime terras (42m²), 2de slaapkamer, badkamer met ligbad en wastafel, berging met aansluiting voor wasmachine en droogkast, recente warmwaterboiler(’20). Traphal met trap naar tweede verdieping: deze verdieping bevindt zich nog in een casco-fase en kan nog geheel naar eigen smaak en voorkeur ingericht worden tot extra slaapkamers, kangoeroewoning, enzà Voorzieningen voor elektrische- en sanitaire aansluitingen en badkamer aanwezig... benieuwd naar meer ? Lees verder op www.tremelo.immomarina.be onder ref. T1384.
Elektriciteit (1e verd.) conform! Dubbel glas in PVC, draai-/kiepstand. Dak (betonpannen) reeds vernieuwd (’00).
Benieuwd naar dit unieke nog verder af te werken appartement? Vraag dan nu vrijblijvend een bezoek ter plaatse. Vraagprijs exclusief registratie- en notariskosten.
-Wil u weten wat uw eigen woning echt waard is? We schatten steeds gratis en correct!-

Get in touch