Duplex for sale

339000€

3 bedrooms 164 square meters

Immoweb code : 11165164
Immoweb code : 11165164

Overview

3 bedrooms
2 bathrooms
164 square meters livable space
Floor : 2

Description

Duplex

Sorry, there is no English translation. Dit ruime duplex appartement in Zandhoven biedt een luxueuze en comfortabele woning verspreid over twee verdiepingen.
Bij binnenkomst op de 2de verdieping wordt u verwelkomd door een inkomhal die leidt naar de ruime leefruimte met parketvloeren. Het aangename terras biedt de mogelijkheid om buiten te genieten van frisse lucht en zonlicht.
Voorts hebben we de keuken die is voorzien van de nodige apparatuur en beschikt over een handige berging.

Met de vaste trap komen we op de bovenste verdieping waar we 3 ruime slaapkamers vinden en een aangename badkamer met aansluiting voor wasmachine en droogkast. De badkamer is uitgerust met een douche in het bad en een dubbele lavabo.

De master bedroom is voorzien van een eigen douche kamer ensuite. Bovendien beschikken de twee grootste slaapkamers over op maat gemaakte kasten. de 3de slaapkamer is een ideale kinderkamer of bureau ruimte.
Het appartement heeft een extra troef met een ruime zolder, waardoor u gemakkelijk extra spullen kunt opbergen.

Ondergronds is er een staanplaats, handige privé berging en gemeenschappelijke fietsenstalling.
De ondergrondse staanplaats is bij aan te kopen voor 25.000 euro.

Kortom: ruim duplex appartement dat aanvoelt als een huis op een toplocatie in Zandhoven met een ondergrondse staanplaats en berging. Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Be

Get in touch