Exceptional property for sale

525000€

5 bedrooms

Immoweb code : 9951006
Immoweb code : 9951006

Overview

5 bedrooms
1 bathroom
3203 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Ontdek deze unieke plek met zeer veel potentieel aan de rand van landelijk Avelgem en maak je creatieve levensdroom waar.

Het terrein (3200m2) omvat volgende entiteiten:
Woonhuis (voormalige onderwijzerswoning)
Kleuterschool (origineel ‘t Schoolke van Rugge)
Speelkoer
Bouwgrond
Tuin/boomgaard

De vrijstaande voormalige onderwijzerswoning omvat vijf lichtrijke kamers met mogelijkheid tot afwerking van een zesde kamer (momenteel zolder), woonkamer, keuken, badkamer en kelder. Typerend zijn een aantal authentieke elementen zoals hoge plafonds en een charmant ogende tegelvloer. Het huis bevindt zich in een op te frissen/renoveren staat.

De achtergevel van de woning kijkt uit op de ruime speelkoer van de achtergelegen, leegstaande kleuterschool. Twee honderdjarige notenbomen zorgen bij zomers weer voor schaduw en afkoeling. Een uitgelezen ontmoeting- en speelplek.

De kleuterschool (grondopp 200m2) is geschikt om wooneenheden te creëren (co-housing), bruikbaar voor een vrij beroep of eender welk project dat veel ruimte vraagt.

Achter het schoolgebouw ligt een boomgaard van +/- 2000m2 grenzend aan akkers. De natuurlijke tuin met inlandse fruit- en loofbomen biedt tig mogelijkheden voor tuin- of groenliefhebbers.

Weetjes:
Woonhuis en school zijn bouwkundig erfgoed
Onder de koer ligt een schuilkelder uit WOII (30m2)

Enthousiast? Contacteer Stef Lodewijckx ([email protected]) voor afspraak
Bod vanaf 525 000€

Get in touch