Covered parking space for sale

104500€

Immoweb code : 9271330
Immoweb code : 9271330

Overview

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Fjord RED biedt met zijn nieuwe project, Parking 21, meer dan 180 ondergrondse rotatieparkings aan particuliere investeerders aan. Men kan deze parkings kopen in pakketten van 2 plaatsen voor de prijs van 134.500 euro.

De parking zelf bevindt zich tussen Brussels Airport en het hoofdkwartier van de NAVO en is omgeven door 7 grote bedrijvenparken met internationale bedrijven. In minder dan 10 minuten ben je via de filevrij rijstrook van de parking aan de luchthaven Brussels Airport. Naast de uitstekende locatie van het project, is dit een volledig zorgeloze investering. Het beheerd van de parking wordt gedaan door een professioneel team. U hoeft zich dus van niets aan te trekken. Dit is de ideale investering voor mensen die willen beleggen in vastgoed, maar die de problemen van het klassieke vastgoed zoals leegstand, wanbetalers en schade willen vermijden. 

De parking bevindt zich bovendien onder het nieuwe Mövenpick Brussels Airport hotel. Dit is een grote extra troef aangezien er al een constante bezetting zal zijn van de parking door de hotelgasten. Bovendien deel je als eigenaar van een parking mee in de winst van de volledige parking. Zo hoef je geen schrik te hebben dat jou plaats niet of wel verhuurd wordt. 

This property is part of the project Parking 21

Get in touch