Villa for sale

565000€

3 bedrooms 138 square meters

Immoweb code : 9177508

Overview

3 bedrooms
2 bathrooms
138 square meters livable space

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Appartement te koop op Las Colinas. Dit luxueuze project is gelegen op het exclusieve Las Colinas complex.

Luxueus Design Appartement Las Colinas.

Alle appartementen beschikken over 3 slaapkamers en 2 badkamers, ondergrondse parking en berging en grote terrassen. De woningen zijn zeer stijlvol afgewerkt met hoogwaardige materialen, wat ze uiteraard een zeer chic en design uitstraling geven. Door de grote raampartijen aan de voor- en achterzijde van de appartementen bieden een prachtig zicht over de golf en de Middellandse Zee. Het gerenommeerde bureau ‘Clavel Arquitectos’ nam het ontwerp op zich om dit ongeziene luxe appartement te ontwerpen.

De gemeenschappelijke zone heeft een groot buitenzwembad met uitgebreide ligzones en eveneens een binnenzwembad.

Las Colinas Golf & Country Club

In het binnenland van Campoamor vindt u een plek als geen ander aan de Costa Blanca; Las Colinas Golf & Country Club. Een 330 hectare groot gebied werd er omgetoverd tot een waar paradijs. Tussen de sinaasappelbomen, pijnbomen en heuvels zul je ontdekken waar Las Colinas Golf&Country Club voor staat.

Op Las Colinas Golf & Country Club vindt u luxueuze appartementen en exclusieve villa’s tot zelfs enkele van de meest prestigieuze panden aan de zuidelijke kant van de Costa Blanca. Verder vindt u een 18-holes wedstrijdgolfbaan die verschillende awards heeft gewonnen, zijn Clubhouse maar ook wandelpaden om van te genieten. Verschillende sportfaciliteiten, minimarkt

Get in touch