House for sale

335000€

4 bedrooms 150 square meters

Immoweb code : 9144445

Overview

4 bedrooms
1 bathroom
150 square meters livable space
85 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Fr :
Omdat we aan een nieuw renovatie-avontuur beginnen, komt ons mooie huis op Den Dam te koop.
Het huis is de laatste 10 jaar gerenoveerd. Het heeft hele mooie hoge lichte ruimtes en is kort bij scholen, openbaar vervoer én natuurlijk Park Spoor Noord.
Gelijkvloers:
-authentieke maar volledig gerenoveerde (zandstralen en lakken ijzerwerk, nieuwe 3-punts veiligheidsslot, dubbele beglazing, bijwerken houtwerk) voordeur.
-gang met mooie spiegel.
-einde van de gang is er de deur naar de kelder.
-mooie, lichte zithoek
-tussenruimte
-open leefkeuken met groot aluminium schuifraam naar terras.
1ste verdiep: badkamer: met toilet, grote lavabo met 2 kranen, een groot ligbad en een grote douche. Een halve trap verder kom je binnen in de vernieuwde master bedroom van 20 vierkante meter met grote houten ramen. Naast de master bedroom heb je nog een kleinere slaapkamer, die op dit moment als dressing wordt gebruikt. Aansluitend aan de dressing is er een technische ruimte waar de wasmachine en droogkast staat en de hoogrendements condensatieketel met expansievat.
Op het 2de verdiep heb je nog 2 vernieuwde kamers: eentje met een mezzanine. Beide kamers hebben 2 veluxramen waarvan 2 met rolluiken voor volledige verduistering.
Op de gang van 2 bovenste kamer staat nog een extra lavabomeubel. De daken zijn geïsoleerd en het plat dak is recent nog vernieuwd.
Het huis bevindt zich op wandelafstand van 3 scholen.

Nl :
IN OPTIE
Omdat we aan een nieuw renovatie-avontuur beginnen, komt ons mooie huis op Den Dam te koop.
Gelijkvloers: authentieke maar volledig gerenoveerde voordeur, gang met mooie spiegel, einde van de gang is er de deur naar de kelder, mooie, lichte zithoek met hoge plafond, tussenruimte, open leefkeuken met groot aluminium schuifraam naar terras.
’s Morgens heb je de zon aan de voordeur en ’s avond op je terrras.
Via de trap ga je naar de badkamer: met toilet, grote lavabo met 2 kranen, een groot ligbad en een grote douche. Verder kom je binnen in de vernieuwde master bedroom van 20 vierkante meter. Grote houten ramen.
Naast de master bedroom heb je nog een kleinere slaapkamer, die op dit moment als dressing wordt gebruikt.
Aansluitend aan de dressing is er een technische ruimte waar de wasmachine en droogkast staat en de hoogrendements condensatieketel met expansievat.
Op het 2de verdiep heb je nog 2 vernieuwde kamers: eentje met een mezzanine. Beide kamers hebben 2 veluxramen waarvan 2 met rolluiken voor volledige verduistering.
Op de gang van de kamers staat er nog een lavabomeubel.
De daken zijn geïsoleerd en het plat dak is recent nog vernieuwd.
Bezoekmomenten: 4 februari avond en 7 februari dag.

Get in touch