House for sale

420000€

3 bedrooms 205 square meters

Immoweb code : 8937594

Overview

3 bedrooms
3 bathrooms
205 square meters livable space
60 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
De Dageraadplaats is al geruime tijd de motor van het bruisende Zurenborg en wordt gezien als de tuin van de wijkbewoners van de hippe, aangename buurt. Met het sportveld, de cafés en restauranten is het plein de culturele drager van de wijk.
Bij het betreden van de woning kom je in de ruime inkomhal die het culturele karakter van de buurt weerspiegelt. De eerste deur links op het gelijkvloers leidt via enkele treden naar het ruime te renoveren keuken (22m) met aansluitend een bergkamer (7m) met een Vaillant ketel, aansluiting voor een wasmachine en een eventuele extra koelkast/vriezer. Naast de keuken een ruime badkamer met douche, toilet en wastafel. Aansluitend aan de badkamer een kelder met gas en elektriciteitsmeter.
Op de eerste verdieping de zuidwest gerichte woonkamer van 30m² op laminaat. De hal is op prachtige authentieke tegels en de muren en plafonds zijn voorzien van mooie sierlijsten en wanddecoraties. Daarnaast ook een apart toilet met wastafel. Achteraan de gang kan men via enkele treden het koertje betreden.
Op de tweede verdieping de masterbedroom van 28m² op tegels met prachtige plafondversiering. De slaapkamer is voorzien van een ensuite badkamer met badkuip, toilet, bidet en wastafel. Er zijn spots voorzien in het plafond.
Op de derde verdieping zijn er twee slaapkamers, een keuken en een doucheruimte met wastafel en aansluiting voor een wasmachine.
Overal reeds dubbel glas aanwezig. Elke verdieping is voorzien van een toilet.

Get in touch