House for sale

284000€

3 bedrooms 135 square meters

Immoweb code : 9154184

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
135 square meters livable space

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Er is geen ontkomen aan om de charmante buitengevel van dit nieuw project te aanschouwen. Het maakt de hoek tussen de Schapenstraat en befaamde Kerkstraat en wordt omringd door felgroene beukenbomen.
De frisse uitstraling van de buitengevel wordt binnen verder gezet en al de ruwe muren werden daarom spierwit gekaleid. Kenmerkend is het contrast van de authentieke planken vloeren en trappenhal die oplicht in het geheel.

Op het gelijkvloers bevindt zich de gemeubelde living, die via grote glasramen trots uitgeeft op de straat. Vermits deze zich aan de straatkant begeeft, zou deze ook gemakkelijk kunnen dienen voor commerciële doeleinden of bestaat er zelfs een mogelijkheid tot creëren van een handelszaak. Aan de andere zijde van het pand bevindt zich de stoere open keuken die uitgeeft op de eetruimte
Op verdiep 1 bevindt zich de grote badkamer. Hier werd gekozen voor wit tegelwerk met rode voegen, die aan deze serene ruimte nét die extra kwinkslag geeft. Verder op dit verdiep vinden we de eerste slaapkamer. Op het tweede verdiep creëerden we nog 2 extra slaapkamers.
De 3 slaapkamers met hoge plafonds zijn elkaar allen waard (+/-14m2), maar degene die in de hoek van het pand zitten hebben die waaier van licht met open zicht. Benieuwd welke u kiest!
Voor de progressieve zielen kan deze ook perfect dienen als co-housing. Door de identieke en grote slaapkamers zien we hier 3 vrienden intrek nemen voor een onvergetelijke studententijd!

Get in touch