Villa for sale

407000€

3 bedrooms 173 square meters

Immoweb code : 9177511

Overview

3 bedrooms
2 bathrooms
173 square meters livable space
740 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Gelijkvloerse villa in mediterrane stijl met privé zwembad in Benissa Costa. Zeer goed onderhouden villa in de wijk Buenavista, zeer praktisch om te wonen aangezien alles op hetzelfde niveau is. de woning ligt in een rustige straat (doodlopende straat) met internationale buren en het perceel is praktisch vlak en op het zuiden gericht in een zeer groene omgeving en met veel privacy en heeft tevens een zeer mooi vrij uitzicht. Het huis ligt zeer dicht bij alle voorzieningen, op slechts 1200 meter van Cala del Advocat en Cala Baladrar, op 300 meter afstand is de tennis- en paddle-tennisclub aan de kust van Benissa, 2 km van de supermarkt en 3 km , 5 km van de mooie stad Moraira.

Het is verdeeld in een inkomhal, woonkamer met open haard, volledig uitgeruste keuken met Amerikaanse bar open naar de eetkamer, 3 slaapkamers, 2 badkamers en een veranda op hetzelfde niveau als het terras bij het zwembad.

Buiten is er een 5x10 zwembad met douche, het heeft ook twee luifels in de naya om meer schaduw te bieden op het buitenterras. Parkeren op een perceel voor twee voertuigen, naast een garage en een wasruimte.

Rondom het huis ligt een prachtige tuin met verschillende fruitbomen en inheemse bomen en heeft een druppelirrigatiesysteem.

Het huis heeft onder meer vloerverwarming op gas (gas huis met 10 gasflessen ingebouwd in de buitenmuur); warm / koud airconditioning in de woon-eetkamer en in de 3 slaapkamers; aluminium buitenschrijnwerk met gepantserd glas, volle

Get in touch