Villa for sale

1115000€

3 bedrooms 330 square meters

Immoweb code : 8847945

Overview

3 bedrooms
3 bathrooms
330 square meters livable space
1500 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Deze villa is gericht naar de zee met grote ramen zodat elke kamer van deze luxueuze woning wordt overgoten door zonlicht.
De villa is verdeeld over drie verdiepingen, de bovenverdieping is verdeeld in 3 slaapkamers en 2 badkamers, en een privéterras dat toebehoort aan de hoofdslaapkamer en waarop u volop kunt genieten van de adembenemende zeezichten.
Het gelijkvloers is één open ruimte met keuken, eetkamer en een lounge met grote ramen die een speciale verbinding tussen binnen en buiten creëren. Onder het genot van het mediterrane klimaat kunt u bijna het hele jaar door genieten van de prachtige buitenruimtes om te eten, vergaderen, zonnen en te genieten van het zwembad. De derde etage is een lumineuze ruimte met eigen toegang, terras en pergola, die ons de mogelijkheid bieden de woning uit te breiden met een fitnessruimte, een bioscoop, een extra slaapkamer,… Een luxe villa met uniek zwembad waar de zee en de mediterrane lichtinval steeds aanwezig zijn. Wij hebben een zeer ruim aanbod van nieuwbouwprojecten en bestaande woningen over heel Spanje in alle prijscategorieën. Contacteer ons vrijblijvend met uw zoekcriteria en wij zoeken voor u de geschikte woning in Spanje!

Get in touch