House for sale

371700€

3 bedrooms 230 square meters

Immoweb code : 8843358

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
230 square meters livable space
312 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Mooi kleinschalig project van 5 nieuwbouwwoningen waarbij kwalitatieve materialen, ruime kamers en het creëren van een echte thuis voor jarenlang woonplezier centraal staan. De afwerking bepaal je hier helemaal zelf! De woningen zijn gelegen in een rustige buurt dichtbij het Kasteelpark, scholen, winkels en het centrum van Berlare. De groene omgeving biedt je uren wandel- en fietsplezier. De rustige ligging, de energiezuinige opbouw en afwerking, alsook de grote bewoonbare oppervlakte (tot 230m²) zijn hier slechts enkele van de sterke punten.

??????Ben je op zoek naar een schitterende halfopen woning met grote bewoonbare oppervlakte waarbij jij zelf de afwerking bepaalt? Lees dan hier snel verder!

De rustige ligging en degrote bew oonbare oppervlakte zijn slechts enkele van de troeven van deze woning.

Indeling:
GLV : langs de inkomhal (6m²) met gastentoilet kom je binnen in de ruime, lichtrijke leefruimte met open keuken (43m²) met zicht op de leuke tuin. Verder heb je een wasplaats/berging (6m²) en de ruime inpandige garage (20m²).
1steV : via de nachthal heb je toegang tot de 3 ruime slaapkamers (18-14-14m²) waarvan 1 met dressing (6m²), tot de volledig ingerichte badkamer (11m²) met bad, douche, dubbel lavabomeubel en tot het apart toilet.
2deV: met een vaste trap kom je terecht op de zolderruimte (39m²) waar ook nog een berging (8m²) is.

Wens je meer te weten over deze prachtige woning, aarzel dan niet om me te contacteren. S

Get in touch