House for sale

339000€

4 bedrooms 170 square meters

Immoweb code : 8904824

Overview

4 bedrooms
2 bathrooms
170 square meters livable space
80 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Op korte afstand van de zeedijk (75m) en op 200m van het ‘commerciële hart van Blankenberge’ bevindt zich deze zeer centraal gelegen, recent compleet gerenoveerde ruime gezinswoning met garage en zonnige stadskoer. Tijdens de renovatie is geen ruimte ongemoeid gelaten en zijn naast alle leefruimtes ook de utiliteiten vernieuwd!

Het gelijkvloers heeft naast de grote garage met berging (27m2) de entree met ruime inkomhal en trap naar boven en toegang tot de standskoer met terras van 24m2 met bergruimte en afdak. Ook is er vanaf het gelijkvloers toegang naar de kelder.

Op de 1e verdieping is er de grote leefruimte met veel lichtinval, de prachtige, volledig uitgeruste woonkeuken en de 1e kleine badkamer met toilet. De 2e verdieping biedt ruimte aan de master bedroom en de grote, luxueuze 2e badkamer voorzien van een bubbelbad met handdouche en een aparte regendouche. Naast de normale radiator is er ook een handdoekenradiator.

De 3e verdieping heeft 3 slaapkamers en is volledig naar eigen indeling aan te passen.

Tijdens de complete renovatie is er voor de vloeren, ramen, badkamermeubels, keukeninrichting en dak gebruik gemaakt van selectief gekozen materialen met een hoogwaardige kwaliteit en dat is zeker te zien in de afwerking.

Geïnteresseerden mogen rechtstreeks contact opnemen met [email protected] of via tel.nr. 0477/46.46.79

Get in touch