Country house for sale

699000€

4 bedrooms

Immoweb code : 9327472
Immoweb code : 9327472

Overview

4 bedrooms
1 bathroom
5400 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
OPTIE!Uitzonderlijk vastgoed met hoge afwerkingsgraad en oog voor het detail . Na een opfrissingsbeurt wordt dit gebouw terug de exclusieve parel van weleer .
Een gebouw met een geschiedenis en een ziel . Talrijke antieke materialen werden gebruikt en samengesmolten tot een harmonieus geheel .
Op de gelijkvloerse verdieping treffen we prachtige kerkvloeren aan afgewisseld met kwalitatieve parket die de tand des tijds kunnen weerstaan . De eiken ramen zijn op de gelijkvloerse verdieping van dubbele beglazing voorzien . De eiken antieke binnendeuren zijn afkomstig uit Frankrijk .
Het landhuis ademt rust en warmte uit . De ruime living waarvan het plafond in het salongedeelte tot in de nok reikt , geven een overwelmend ruimtelijk gevoel .
Via de inpandige dubbele garage met keldertoegang, komen we in de zijhal die leidt naar de keuken met aansluitend overdekt terras .
Aan de achterkant is op de volle breedte een open terras waar het heerlijk vertoeven is.
Op de eerste verdieping bevinden zich 3 ruime slaapkamers . De masterbedroom heeft rechtstreeks toegang tot de grote badkamer met ligbad, douche, 2 lavabo's en bidet . De logeerkamer beschikt over een doucheruimte .
De eerste verdieping kan op verschillende manieren worden ingericht .
Kangoeroewonen is een optie met respect voor ieders privacy .
In de tuin treffen we nog een multifunctioneel bijgebouw aan in dezelfde stijl .
Kortom een stek om je thuis te voelen en gezond oud te worden .
Geen makelaars!

Get in touch