House for sale

3 bedrooms 210 square meters

Immoweb code : 9278138
Immoweb code : 9278138

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
210 square meters livable space

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Deze woning is gelegen in de gemeente Bredene en bevindt zich omgeven door groen. De woning is gelegen vlakbij Spuikom en het sportcentrum. De woning dateert van 1974 en verkeert in goede staat, er zijn wel enkele opfriswerken vereist. Bij het betreden van de woning komt u onmiddellijk in de nachthall waar u een afzonderlijk toilet vindt, via de woonkamer (voorzien van pelletkachel) is er toegang tot de eetkamer en aansluitend de open keuken. Alle toestellen zijn ter beschikking. Via de eetkamer en de keuken is er toegang tot het zonnig terras aan de achterzijde. Vanuit de keuken kan u makkelijk naar de garage die plaats biedt aan fietsen en waar u een wasmachine kan plaatsen.

Via de trap komt u op de eerste verdieping waar u 3 ruime slaapkamers terugvindt, een bergruimte, badkamer met douche en toilet. Hier kan u via een zoldertrap naar de zolder. De zolder biedt mogelijkheid om omgebouwd te worden tot 2 volwaardige slaapkamers en een extra badkamer.

De woning beschikt over een blanco keuringsverslag van de elektriciteit, chauffageleidingen werden vernieuwd en in opbouw geplaatst. Er is een regenwaterput voorzien.

Deze woning biedt enorm veel mogelijkheden mits enkele opfriswerken.

EPC 334 code 20210412-0002400346-RES-1

Get in touch