Villa for sale

1375000€

5 bedrooms 596 square meters

Immoweb code : 9271490
Immoweb code : 9271490

Overview

5 bedrooms
4 bathrooms
596 square meters livable space
2831 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
In Bree ligt deze klassevolle villa op een perceeloppervlakte van 2831m².

Voor wie belang hecht aan een prachtige instapklare villa met volledige privacy en rustig gelegen, zorgvuldig uitgekozen materialen, perfecte afwerking en onderhoud, volledig aangelegde volwassen tuin met verwarmd buitenzwembad, Englisch Heritage guesthouse, is hier aan het juiste adres.

Indeling gelijkvloers:
Bij het binnenkomen van de woning bevindt zich rechts van de hal de bureau. Links van de hal kan u de leefruimte betreden. De leefruimte heeft grote raampartijen wat zorgt voor veel lichtinval en een subliem zicht op de prachtig aangelegde volwassen tuin. Samen met de ingebouwde kasten en de open haard, straalt de woonkamer gezelligheid en comfort uit. Aansluitend komt u terecht in de ruime eetkamer. Naast de eetkamer bevindt zich een ruime keuken. Deze is volledig geïnstalleerd en voorzien van een ingebouwd koffiezetapparaat, gewone koelkast en een Amerikaanse koelkast, magnetron, oven, stoomoven en een wijnkoelkast. Naast de keuken vinden we de volledig uitgeruste wasplaats met een sas met toegang naar garage en terras.

Eerste verdieping:
De eerste verdieping beschikt over 2 badkamers, 2 toiletten en 4 ruime slaapkamers met een masterbedroom van 32m² met mogelijkheid voor een dressing. Boven het overdekt terras, ook op de eerste verdieping, is er een loungeruimte voorzien met bar en biljarttafel.

Kelder:
Naast een uitgebreide fitnessruimte en sauna, is er ook voldoen

Get in touch