House for sale

295000€

5 bedrooms 157 square meters

Immoweb code : 8904080

Overview

5 bedrooms
2 bathrooms
157 square meters livable space
213 square meters of land
Available date : 01/01/2021

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Deze woning is gelegen op een goede locatie op wandelafstand van centrum Brugge, vlotte bereikbaarheid ring, alle faciliteiten zoals oa. Winkels, scholen, banken etc zijn in de directe omgeving.

De woning werd met architect grondig gerenoveerd, hier en daar zijn nog afwerkingspuntjes. De woning beschikt over 4 slaapkamers en een bureauruimte op de gelijkvloers die momenteel als speelruimte wordt gebruikt, maar die uiteraard ook als slaapkamer kan benut worden. De keuken werd uiterst strak en modern ingericht met veel licht die oa door een lichtstraat binnengetrokken wordt. De open keuken beschikt over een combi-oven, XXL vaatwas, inductie-kookplaat, ingebouwde teppanyaki plaat, borden- en gerechtenwarmhouder,... en loopt over in een gezellige zithoek. Daarnaast is op de gelijkvloers ook nog een gastentoilet en potentiële tweede badkamer, die momenteel gebruikt wordt als berging en wasruimte. De aansluitingen voor een douche en wastafel zijn reeds voorzien.

Op het verdiep vinden we 2 kamers alsook een badkamer met inloopdouche, wastafel en toilet. Op het tweede verdiep zijn nog 2 extra zolderkamers voorzien en tot slot is er ook een bergzolder aanwezig. Om het plaatje compleet te maken is er ook een aangename tuin met perfecte zonrichting, waarvan het terras reeds aangelegd is.

Een extra grote troef is hier het goede EPC met B-label, alsook de goedgekeurde elektriciteit tot 2045!

Contacteer ons snel voor deze leuke gezinswoning!

050 45 03 45

Get in touch