House for sale

419000€

3 bedrooms 200 square meters

Immoweb code : 9247635

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
200 square meters livable space
383 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Deze tijdloze en statige halfopen woning is gelegen in een erg gegeerde buurt op de grens van Sint-Andries en Kristus-Koning op wandelafstand van centrum Brugge en vlakbij de belangrijke invalswegen, station, bushalte, scholen, winkels, ontspanning, enz. Men beschikt hier dus over een sublieme uitvalsbasis. De straat werd doodlopend gemaakt, wat zorgt voor quasi geen verkeer.
Deze stevig gebouwde woning bevindt zich in een perfect onderhouden toestand.

De woning geniet tevens een uiterst functionele indeling, met op het gelijkvloers een ruime inkomhal met vestiaire en W.C., een lichtrijke doorzon leefruimte met gezellige inbouwhaard op hout, een ruime leefkeuken met zicht op de tuin. Op het eerste verdiep zijn er drie volwaardige slaapkamers en een riante badkamer.
Via een trapladder bereikt men het tweede verdiep waar nog een volwaardige zolderkamer te vinden is, met de mogelijkheid tot creatie van extra kamers.
Voorts is de woning volledig onderkelderd met een ruime inpandige garage en enkele kelderruimtes ter beschikking.

Deze statige woonst beschikt tevens over een erg aangename en zonnige tuin met mooie open zichten rondom. Contacteer ons voor een bezoek aan dit zeer complete eigendom! www.immodelbecque.be of bel 050 45 03 45

Get in touch