House for sale

556500€

6 bedrooms 335 square meters

Immoweb code : 8760646

Overview

6 bedrooms
335 square meters livable space
7200 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Gerestaureerde schuur met gîte
In Zuid-West Frankrijk, Lot et Garonne, op 10 min. van Tournon d'Agenais, 15 min. van Penne d'Agenais, 45 min. van Bergerac, 30 km. van Agen, 60 km. van Cahors, 150 km. van Bordeaux en Toulouse.

Algemene beschrijving
Gelegen op een heuvel heeft dit domein een prachtig zicht over de vallei en in de verte een oude bastide. De oude woning werd comfortabel ingericht als gîte om te verhuren, op het gelijkvloers is een gezellige leefruimte met open haard, ingerichte keuken, 2 slaapkamers met badkamer, op het eerste verdiep: 2 slaapkamers en een badkamer. De oude schuur werd ingericht als een moderne loft en heeft een lichte mooie leefruimte met open keuken, reserve en op het eerste verdiep 2 slaapkamers met eigen badkamer. Het privégedeelte van deze woning is mooi afgescheiden door de oude muur van de schuur. Een deel van de schuur is nog niet ingericht. Het zwembad ligt ingenesteld aan de voorzijde van het domein en geniet ook van mooie zichten rondom. De tuin rondom is aangeplant met fruitbomen en andere varieteiten.

Indeling
Hoofdwoning ( gerestaureerde schuur ) 130 m²: open leefruimte met salon, eetkamer en keuken 65 m², reserve, wc. Eerste verdiep: slaapkamer 15 m² met badkamer, slaapkamer 26 m² met badkamer. Centrale verwarming met gas. Terras op de binnenkoer.
Atelier ( aanpalend ) 40 m²
Gîte ( oude woning ) 205 m²: leefruimte met open haard 35 m², keuken 16 m², slaapkamer, badkamer, slaapkamer met badkamer. Buanderie. Eerste

Get in touch