House for sale

240000€

3 bedrooms 193 square meters

Immoweb code : 8770254

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
193 square meters livable space
281 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Deze halfopen nieuwbouwwoning bevat op het gelijkvloers een ruime zitkamer en een eetkamer met open keuken en aansluitende berging. De inkomhal is voorzien van een gastentoilet en geeft toegang tot de eerste verdieping via een gesloten trap. De verdieping is al volgt ingedeeld: nachthal, masterbedroom met plaats voor dressing, 2 extra slaapkamers, badkamer, wasplaats, afzonderlijk toilet en open trap naar zolder toe. De zolder kan ingericht worden als extra leefgedeelte of slaapkamer. Leuke, optimale benutting van het bewoonbaar oppervlak.
De woning heeft een strakke gevel bestaand uit lichtgrijze bakstenen en een bakstenen rollaag die de woning een mooi uiterlijk geven.
Alle woningen worden volgens de eisen E- peil 40 gebouwd, zonnepanelen met omvormer zitten reeds in de constructieprijs ruwbouw vervat.
De vermelde prijs is voor grond + ruwbouw wind- en waterdicht excl. BTW op constructie en registratie op grond. Indien gewenst kan de woning ook afgewerkt worden via onze vaste partner IMMPRO.

https://www.molenhof-baasrode.be/

This property is part of the project Nieuwbouwwoningen in privatief parkdomein !

Get in touch