House for sale

3 bedrooms 246 square meters

Immoweb code : 9348708
Immoweb code : 9348708

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
246 square meters livable space
555 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Charmante gezinswoning met 3 slaapkamers en bureau op een perceel van 5are 55ca gelegen in een aangename woonbuurt in Diepbeek.

Deze halfopen woning heeft een bewoonbare oppervlakte van maar liefst 246m² en een indeling als volgt: 
Gelijkvloers: inkomhal, bureau, toilet, lichtrijke woonkamer met zithoek en eetkamer, keuken met ontbijthoek, verwarmde en ruime veranda, 1ste inpandige garage (links) met washoek en 2de inpandige garage (rechts). 
Verdieping: nachthal met 3 slaapkamers en badkamer.
Zolder: bereikbaar via luik en doet dienst als stockageruimteIn de tuin en op het grote en gezellige terras is het heerlijk vertoeven. Het perceel is goed omheind en is langs voorzijde bereikbaar met automatische poort.

Doorheen d e jaren hebben de eigenaren heel wat investeringen gedaan: nieuwe ramen, dubbele zonnepanelen-installatie waar één met groenestroomcertificaten (270,00 euro), nieuw dak met dakisolatie, airco's in slaapkamer en leefruimte.

Het huis is gelegen in een doodlopende straat aan een gemeentelijk grasplein, ideaal voor spelende kinderen. De ligging geeft een vlotte verbinding naar het centrum van Diepenbeek en via verscheidene invalswegen naar zowel de E313 als de E314.

Get in touch