House for sale

299000€

3 bedrooms 138 square meters

Immoweb code : 11459958
Immoweb code : 11459958

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
138 square meters livable space
919 square meters of land
Link to the virtual visit

Description

Fijne gezinswoning te Duffel-Oost

Sorry, there is no English translation. Soliede gezinswoning op een knap, zuidoost georiënteerd perceel van 919 m², gunstig gelegen nabij het landelijke dorpscentrum van Duffel-Oost.

Deze verzorgde gezinswoning werd steeds met grote zorg onderhouden. De lichtrijke woonkamer met aansluitend eetplaats en keuken bieden een gezellige thuis. De ruime berging/wasruimte met douche en toilet zijn tevens op het gelijkvloers gelegen. De nachthal op de eerste verdieping geeft toegang tot 3 mooie slaapkamers en een badkamer met bad. Achteraan de woning is het absoluut heerlijk vertoeven in de zonnige, perfect zuidoost georiënteerde tuin. Voldoende parkeergelegenheid is gegarandeerd dankzij een ruime oprit en garage.

Als extra troef kent de woning een uiterst gunstige ligging, gelegen in een landelijke omgeving op fiets-/ wandelafstand van het landelijke dorpscentrum met scholen, winkels, wekelijkse markt, sport- en ontspanningsmogelijkheden. Een vlotte bereikbaarheid is gegarandeerd dankzij de centrale ligging tussen Brussel en Antwerpen.

Kom de troeven van dit mooie huis ter plaatse ontdekken en maak een afspraak: 015/755 444 of [email protected]
Renovatieplicht EPC: binnen 5 jaar na aankoop = verplichte renovatie tot label D of beter.

Get in touch