House for sale

495000€

4 bedrooms 310 square meters

Immoweb code : 9093503

Overview

4 bedrooms
1 bathroom
310 square meters livable space
320 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Deze hoekwoning met 4 slaapkamers bevindt zich op een uitstekende locatie in Duffel-West op wandelafstand van scholen en winkels. De E19 is ook vlot bereikbaar.
De woning werd tussen 2010 en 2012 volledig en grondig gerenoveerd. De waarde van het EPC-attest bedraagt 103 kWh/m² jaar wat zéér goed is voor een gerenoveerde halfopen bebouwing.
Beneden: De open leefruimte geniet van veel lichtinval door de grote ramen. Naast de eetplaats is een bureau aanwezig. Naast de ruime open keuken is een berging/wasruimte. In de gang met ingemaakte kasten is er een apart toilet. De garage is breed om naast de auto ook fietsen te kunnen zetten. Boven is er een grote badkamer met bad en inloopdouche, 4 slaapkamers en een technische ruimte. De tuin met aangelegd terras in blauwe hardsteen heeft ook een achteringang.
De beschikbaarheid van deze woning is te overleggen.
De woning wordt verkocht met de inpandige garage (grijze poort). Aan het huis zijn tevens nog 5 garages (witte poorten) waarvan er momenteel 4 verhuurd worden en 1 door ons gebruikt als tuinberging. Deze 5 witte garages maken geen deel uit van deze verkoop. Als u hier ook interesse in zou hebben, kan dat wel besproken worden.
Deze woning heeft nog extra mogelijkheden zoals het inrichten van een praktijkdeel en veel oppervlakte die ook nog bebouwd mag worden. Een unieke kans voor wie een grote instapklare woning zoekt. Contact: 0494 53 56 01

Get in touch