House for sale

4 bedrooms 230 square meters

Immoweb code : 8235917
Immoweb code : 8235917

Overview

4 bedrooms
2 bathrooms
230 square meters livable space
1033 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
De woning is zeer rustig gelegen en bevind zich op een perceel van maar liefst 1033m² met zicht op de velden. Momenteel is de woning ingedeeld als kangoeroewoning waardoor er 2 keukens zijn voorzien, 2 badkamers, 2 leefruimtes en tal van slaapkamers. Het pand kan enkele renovaties gebruiken doorheen de tijd maar is momenteel perfect bewoonbaar.

Indeling: grote open leefruimte met veel lichtinval, kelderberging, aansluitende slaapkamer op het gelijkvloers, badkamer met bad, douche en lavabo, afzonderlijk toilet, bergruimte en keuken met aanpalend terras aan de zijkant.

Boven: grote leefruimte met veel lichtinval die perfect zou kunnen worden ingedeeld als 2 slaapkamers indien nodig. Gesloten keuken die aan vervanging toe is. Verder zijn er op de bovenverdieping 3 ruime slaapkamers en een badkamer met aanpalend aan de 3de slaapkamer een zeer groot terras met zicht op de achterliggende velden.

In de woning is er overal dubbele beglazing voorzien en rolluiken.

Aanpalend aan de woning zijn er aan de achterkant nog 3 garages en een grote werkruimte die ook kan dienen als garage.

Extra troeven aan de woning zijn in 1ste instantie de verschillende mogelijkheden die het pand biedt, de ruime oprit, het open zicht over de velden en de tuin rondom die woning.

Stedenbouwkundige inlichtingen: in aanvraag
EPC: 601

Aarzel niet ons te contacteren voor het maken van een vrijblijvende afspraak om dit uniek pand te bezichtigen. U kunt ons bereiken op he

Get in touch