Farmhouse for sale

585000€

2 bedrooms 98 square meters

Immoweb code : 9178291

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
98 square meters livable space
75357 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
In alle rust, omringd door alleen maar groen, bevindt zich deze charmante te renoveren hoeve. De hoeve is gelegen in het mooie Eksel op ca. 7,5 ha. Deze eigendom biedt zeer veel mogelijkheden, onder andere dankzij de grote oppervlaktes aan weilanden en de aanwezigheid van enkele bijgebouwen en opslagplaatsen. U bereikt de woning door de private oprijlaan van meer dan 100 meter op te rijden. Het geheel is rustig gelegen, biedt prachtige vergezichten en is toch makkelijk te bereiken via de Noord-Zuidverbinding (N74).

Indeling woning (renovatiejaar 2005, ca. 98 m²):
De woning is volledig gelijkvloers ingericht en omvat een inkomhal, een gezellige leefruimte met houtkachel en een eethoek, een keuken met houtkachel en een wasplaats. Verder bevinden zich op het gelijkvloers twee slaapkamers en een badkamer met ligbad, lavabo en een toilet. Daarnaast omvat de woning een zolder en een kleine kelder. Tenslotte hangt aan het woongedeelte een inpandige garage en werkplaats vast.

Bijgebouwen en weilanden:
Rondom de eigendom bevinden zich enkele bijgebouwen en opslagplaatsen. Het grootste bijgebouw heeft een oppervlakte van ca. 200 m² (9m x 22m) en wordt momenteel als opslagplaats gebruikt. De drie andere bijgebouwen hebben een oppervlakte van ca. 65 m², 40 m² en 43 m². De weilanden liggen rondom de woning verspreidt.

Een ideale eigendom voor elke dierenliefhebber!

Get in touch