Country house for sale

745000€

5 bedrooms 340 square meters

Immoweb code : 9410317
Immoweb code : 9410317

Overview

5 bedrooms
2 bathrooms
340 square meters livable space
2018 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Op zoek naar vastgoed met een geschiedenis? Zo gevonden . Deze hoeve dateert uit de 17de eeuw en deed dienst als boerderij van de nabijgelegen pastorie. De naam "Beukenhof" komt van de vele beuken die destijds rond de hoeve stonden, vandaag blijven er nog enkele over.

De huidige eigenaars besloten enkele jaren geleden om de hoeve grondig te renoveren. Hierbij hebben ze steeds oog gehad voor authentieke materialen. Vooraan vinden we een ruime oprit terug voorzien van een carport. We komen binnen in een brede inkomhal met vestiaire en een verborgen luik die ons leidt naar een oude wijnkelder. De temperatuur in de kelder is doorheen het hele jaar 10 graden en dus uitstekend om uw beste wijn te bewaren. Terug op de gelijkvloerse verdieping vinden we nog een recente keuken met bijkeuken terug, en een eetkamer, gezellige woonkamer en bureau. De volle eikentrap brengt ons naar de eerste verdieping. Deze verdieping omvat; 4 slaapkamers, dressing, badkamer en apart toilet met douche. Er zijn ook twee verschillende zolderruimtes die bereikbaar zijn met een luik.

Buiten kom je helemaal tot rust in de ruime tuin met zicht op de spits van de kerktoren. In totaal is er een aangelegd terras van zo'n 60 vierkante meter waarvan een deels overdekt. Getuige van de geschiedenis van de hoeve is de oude waterput die een centrale plaats heeft in de tuin. Langs de zijkant van de woning is er een aangelegd zwembad met warmtepomp voorzien van e

Get in touch