House for sale

560000€

Immoweb code : 8170586
Immoweb code : 8170586

Overview

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Pueblo del Golf, gelegen op een geweldige golflocatie, bestaat uit vrijstaande, zeer ruime charme villa's die volledig afgewerkt zijn in Andalusische stijl.

Ze bevinden zich halverwege de New Golden Mile tussen Marbella en Estepona. Pueblo del Golf ligt naast de golfbaan La Resina Golf en op slechts 500 meter van het golfclubhuis en op slechts 2 km van het strand.

Pluspunten:

- Instapklare villa

- Golf en ze zicht

- 3 slaapkamers met op maat gemaakte kasten

- 4 badkamers

- Apart gastentoilet

- Grote kelder

- Ondergrondse parking

- 24-uurs beveiliging

- Privaat zwembad


Contacteer ons nu voor meer informatie.

Is dit niet wat je zoekt? Op onze website staat s koop aanbieden in de regio van Marbella. Door onze aansluiting bij de centrale makelaarsdatabase en onze goede contacten met de bouwpromotoren hebben wij toegang tot alle eigendommen op de vastgoedmarkt aan de interessantste prijs. ??????Wij zijn je graag van dienst, bezorg ons je zoekcriteria (budget, ligging,...) zo kunnen wij je vrijblijvend op de hoogte houden van het aanbod die aansluit aan uw wensen.

Exclusief programma:
Wij nemen u gratis & vrijblijvend mee in een exclusief tweedaags programma waarin we de Costa del Sol samen verkennen. We laten je de mooiste plekjes zien in de regio en bezoeken op afspraak de bouwprojecten die voldoen aan uw zoekcriteria, beschikbaar zijn tijdens uw bezoek en binnen uw vooropgestelde budge

Get in touch