Villa for sale

419000€

3 bedrooms

Immoweb code : 9204489

Overview

3 bedrooms
3 bathrooms
376 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Fantastische villa met intelligent ontwerp en de nieuwste technologie die in comfort wordt toegepast op een bevoorrechte locatie van deze stad met alle diensten binnen handbereik, gelegen in de buurt van Benidorm, Finestrat laat u genieten van alle attracties van de kust van Alicante en rust en de stilte van de berg.

De villa bestaat uit:
Begane grond heeft een slaapkamer, een badkamer, een volledig uitgeruste keuken in Amerikaanse stijl, een grote woonkamer met eetkamer met veel natuurlijk licht en een terras.
Boven zijn er twee slaapkamers met de badkamer en suite, de hoofdslaapkamer met de kleedkamer en het terras.
Prachtig solarium om te genieten van een fantastisch uitzicht in de open lucht.
Exterieur met tuin en zwembad biedt ruimte voor ontspanning en recreatie.


Dit gebied van Finestrat heeft een bijzondere charme, zowel vanwege het panoramische uitzicht als vanwege de nabijheid van bezienswaardigheden en perfecte verbindingen via de snelwegen AP-7 of N-332 naar Alicante en Valencia, of nabijgelegen steden zoals Altea, Calpe, Villajoyosa, Dénia, Moraira. De dichtstbijzijnde luchthaven is Alicante, op 45 minuten rijden met de auto.
Finestrat is gebouwd op de fundamenten van een oud Moors kasteel.
Het historische centrum van Finestrat is een van de meest aantrekkelijke in de omgeving. De huizen hangen aan de gipsrots en zijn een ideaal uitzichtpunt om de schoonheid van de kust te aanschouwen.
De charme van de straten en pleinen biedt u de mogelijkhei

Get in touch