House for sale

388500€

3 bedrooms 197 square meters

Immoweb code : 10320535
Immoweb code : 10320535

Overview

3 bedrooms
2 bathrooms
197 square meters livable space

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
6% btw mogelijk! Dit is een tijdelijk fiscaal voordeel van 15% btw-korting op de constructiekost.

Comfortabel, zuinig en toekomstgericht wonen, dat is waar Gaverling voor staat. Alle woningen worden gebouwd met het oog op morgen, daarom voldoen ze aan de BEN normen en worden afgewerkt met kwalitatieve materialen.

Deze woning heeft 3 slaapkamers en een bewoonbare oppervlakte van 197 m2 met een terras van 10 m2 en een tuin van 16 m2.

Je komt de woning binnen via de inkomhal, hier is een afzonderlijk toilet en een technische berging. Als je verder binnen wandelt om je in de open eetruimte met keuken. Hieraan is ook een praktische berging verbonden. De eetruimte geeft uit op het terras en tuin. Op de eerste verdieping is er aan de ene kantde leefruimte en aan de andere kant de master bedroom met badkamer ensuite. Deze badkamer omvat een inloopdouche, toilet en wastafel. Op de tweede verdieping kom je via de nachthal naar de twee andere kamers. Ook heb je hier nog een tweede badkamer met inloopdouche, toilet en wastafel.

De woning beschikt over een warmtepomp type lucht/water die zorgt voor de voeding van de vloerverwarming en het sanitaire warm water.

De keuken is standaard uitgerust met AEG toestellen: inductiekookplaat, combi-oven, dampkap met koolstoffilter, koelkast met vriesvak, spoelbak met mengkraan en vaatwasmachine.

Een ondergrondse parkeerplaats dient bij aangekocht te worden. Alle oppervlaktes zijn BVO.
EPC en KI zijn nog niet gekend.

Get in touch