House for sale

3 bedrooms 355 square meters

Immoweb code : 9054452
Immoweb code : 9054452

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
355 square meters livable space
12855 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Riante villa met paardenstallen gelegen op een prachtig aangelegd perceel van 1ha 28are 55ca in het landelijke Rummen (Geetbets). 

Deze eigendom heeft een bewoonbare oppervlakte van ruim 355m² en is als volgt ingedeeld:
Kelder: deels onderkelderd met voorraadruimtes en een cv-ruimte.
Gelijkvloers: statige inkomhal met apart toilet, bureau/slaapkamer, woonkamer met eetplaats, volledig geïnstalleerde keuken met aansluitend de veranda.
1ste verdieping: nachthal met toegang tot 3 slaapkamers, een bureauruimte (of dressing of kinderkamer) en badkamer met alle comfort (ligbad en douche).
Zolderverdieping: deze is toegankelijk via een vaste trap en beschikt over een hal met toegang tot 3 op te frissen zolderkamers.Tuin: volledig omheind per ceel. Via de mooi aangelegde oprijlaan bereikt men de woning, garages (2 auto's), het binnenplein en het terras.

Extra's: perfect voor paardenliefhebbers, de paardenstallen (3 boxen) geven onmiddellijk toegang tot de weide. Afwerking interieur met hoogwaardige materialen: massief parket en granieten tabletten. Het dak is vernieuwd en geïsoleerd.

Dit landhuis is perfect voor degene die graag landelijk woont en toch vlot de centra van Sint-Truiden, Herk-de-Stad en Hasselt wilt bereiken.

Get in touch