House for sale

3 bedrooms 160 square meters

Immoweb code : 7426195
Immoweb code : 7426195

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
160 square meters livable space

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
CONTACT: simon via TEL/SMS 0498 123 708 of via mail naar [email protected]

Deze gezellige woning heeft zijn ingang in de Sint-Coletastraat in de rustige studentenbuurt van het Strop. Voordelen van deze buurt zijn de vlotte verbinding met snelwegen en openbaarvervoer (station Gent-Sint-Pieters slechts op wandelafstand!) als ook zijn nabijheid van het de Gentse binnenstad en tal van universiteiten!

De woning zelf lijkt zich op een eiland te bevinden. Aan de ingang is er een zeer ruime garage met aparte doorgang die uitkomt in deze mooie halfopen bebouwing. Naast het feit dat het er zeer rustig is heeft de binnenkant van de woning enkele gezellige troeven. Zo heeft het huis veel hout erin verwerkt die de van woon tot slaapkamer erg gezellig maakt. De woonkamer geeft naast zijn centrale verwarming op aardag ook een houtkachel, deze maakt u living nog extra gezellig!

Zowel het DAK als de RAMEN zijn volledig vernieuwd zoals ook kan gezien worden op de foto’s. Ook bezit de woning over een ruime kelder die voor allerhande functies kan gebruikt worden. Boven hebben we drie ruime slaapkamers met een zelfde inmenging van hout als de gelijkvloers.

Samengevat een knusse woning op toplocatie met de luxe van een garage inbegrepen in uw pand! Zeker een kijkje waard!!

Get in touch