House for sale

2 bedrooms 115 square meters

Immoweb code : 8438211

Overview

2 bedrooms
115 square meters livable space

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Contact SIMON via 0498/123.708 of via [email protected]
De weergegeven foto's zijn referentiefoto's van een gelijkaardige woning gerenoveerd door dezelfde aannemer, aangezien de renovatie volop aan de gang is (dezelfde aannemer: zelfde afwerking en zelfde materialen).

In de Palinghuizen vinden we deze gerenoveerde woning. De gelijkvloerse verdieping een dubbele leefruimte afgewerkt met een mooie, lichte parket en achteraan een keuken, ingericht met kwalitatieve SIEMENS toestellen (vaatwas, hete-lucht oven, inductievuur, dampkap, gootsteen). Het groot schuifraam verleent toegang tot een blauwsteen terras.

De eerste verdieping biedt plaats aan een apart toilet, een luxe-badkamer (ligbad met jets, dubbel wasmeubel, regendouche) en een eerste ruime slaapkamer. De tweede slaapkamer bevindt zich op de tweede verdieping.

Mobi-score: 9,3/10! Op minder dan 5km een treinstation aanwezig. Op minder dan 500m een tramhalte aanwezig. Op minder dan 250m een belangrijke bushalte aanwezig. Via de loop- fietsroute Groendreef - Zuidkaai - Coupure op minder dan 10 min. fietsen in het Historisch Centrum van Gent, ...

Get in touch